Min begagnade bil i Uppsala är..

Det var den bästa av tider och det var den värsta av tider. Jag talar om att detta ofrånkomliga inlägg kommer att uppfattas oerhört olika av er. För vissa är det efterlängtat medan andra av mina läsare bävat för det. Nu ska det i alla fall ske och jag rekommenderar alla ointresserade att återkomma igen på måndag. Då är allt som vanligt.

Så, med detta sagt. Jag har köpt en begagnad bil i Uppsala. Jag gjorde detta efter att min tidigare bil gett upp helt och hållet. Jag handlade i affekt. Lånade farsans bil, brände upp till Uppsala och gick in på en firma som säljer begagnade bilar. ”Vilken ska jag köpa tycker du?” frågade jag säljaren som fick synliga dollartecken i ögonen. Det är kul när det går bra för andra, sannerligen.

Som tur var så gjorde denna fråga att jag fick den bästa begagnade bilen på stället i Uppsala. Den är tamejfan helt kanon, och idag ska jag berätta om just HUR kanon den är!

Snabb

Ja detta måste jag förstås börja med. Den begagnade bil jag köpte i Uppsala är helt otroligt snabb. Jag testade den på en racing-ring ihop med några kompisar förra helgen. Den utklassade varenda turbomotor som den konkurrerade med. Det kändes riktigt, riktigt coolt. Så det första jag vill slå ett slag för är dess snabbhet.

Prisvärd

Nog för att jag betalade en slant för den begagnade bilen i Uppsala men snacka om att jag fick värde för pengarna. Jag kollade upp vad samma modell, samma bil, kostade när den kom ut för några år sedan. Jag vill inte skrämma upp er genom att nämna detta pris, men det var en rejäl slant.

Fin

Ingen bil jag tidigare ägt kan jämföras med denna begagnade bil jag köpt i Uppsala. Det är säkert. Jag menar, jag älskar alla mina tidigare bilar men de kanske vänder sig i sina gravar när jag påpekar det. Denna bil, den begagnade från Uppsala av alla städer, är finast. Den har en lyster som man inte riktigt ser i bilar nuförtiden. En otrolig kärra och absolut en av de viktigaste anledningarna till att jag köpte den överhuvudtaget.

Frågor på det? Jag har inget emot att återbesöka ämnet begagnad bil i Uppsala inom några veckor. Detta förutsätter ju att ni visar ett intresse för ämnet. Skriv gärna i kommentarsfältet och ställ frågor om ni har sådana.

Vi hörs snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *