Iphone 12 skal på stenåldern

På stenåldern hade de inga iphone 12 skal tänker du säkert, de hade ju inga mobiler, ingen teknologi, så vad skulle de med iphone 12 skal till. Men det är väl ändå lite trångsynt av dig. Det är mycket vi inte vet om perioden och vad människorna då gjorde och faktum är att i en nyligen gjord arkeologisk utgrävning i Centraleuropa hittade man, just det, flera iphone 12 skal som daterades till stenåldern. Det skulle förstås teoretiskt sett kunnat vara andra föremål, för andra ändamål, som bara råkar ha exakt samma utformning som dagens iphone 12 skal, och detta kommer alldeles säkert vara skeptikernas främsta argument mot att detta faktiskt skulle kunna vara riktiga iphone 12 skal från denna tidsålder.

Det man hittade i den nyfunna bosättningen från stenåldern, var förutom sedvanliga flintavapen och -verktyg, även flertalet föremål som såg ut som moderna iphone 12 skal. En av de yngre arkeologer hade just den modellen av telefon med sig och kunde till och med prova dem och konstatera att de hade en alldeles utmärkt passform, minst lika bra som det nutida skal till iphone 12 han redan hade. 

Dessa forntida iphone 12 skal var tillverkade i läder samt i ben. Flinta gissade du eventuellt på, men det är alldeles för skört för att bli ett bra iphone 12 skal. Däremot använde man förmodligen bland annat verktyg av flinta för att tillverka dessa iphone 12 skal. Varifrån de fått idén och designen vet man inte. Kanske var de bara ovanligt förutseende. Eller så träffade de på en tidsresenär som hade med sig antingen en komplett mobil eller i alla fall ett iphone 12 skal att använda som förlaga. Kan utomjordingar ha kontaktat våra förfäder och delat med sig av informationen? 

Många frågor är hittills obesvarade, men klart är att detta kommer vara ett hett ämne förkommande forskning, och dessa nyheter har gett iphone 12 skal ett oväntat uppsving inomarkeologkretsar. Trendkänsliga producenter har redan börjat marknadsföra nya iphone 12skal som kopierar de nya fynden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *